Slimbio XVII

From Satanpedia
(Redirected from Slimbio)
Jump to: navigation, search

Slimbio præsenterer Slimbio XVII: Ψ

Fakta, indiskutable

  • Hvornår: Lørdag den 16. marts 2019 kl. 19:00 (filmen starter på slaget 19:30, FACT)
  • Hvor: Slimbio
  • Menuen: Popcorn ad libitum, øl til 1983-priser, osv., osv.

Film nummer 1: Scanners (1981)

"Little things I should have said and done // I just never took the time // You were always on my mind // You were always on my mind"

Jeg lå inde i maskinen, der summede og rungede som et ondskabsfuldt solarium. Den lugtede mindre sterilt, end jeg havde håbet. Min patientkittel havde åbnet sig bagtil, og min nøgne bagdel frøs på glasbåren.

”Vi begynder om lidt,” sagde en nikotingul stemme over højttaleren. ”Prøv ikke at tænke på noget særligt.” Der gik 15 sekunder. ”Prøv ikke at give mig fingeren heller,” tilføjede den.

Et KLIK, der kom fra alle maskinens sider samtidigt fortalte mig, at processen var gået i gang. Jeg holdt langemanden i ro og trådte et skridt væk fra mine tanker. Jeg ved ikke, hvor længe jeg holdt den tilstand, men uundgåeligt fandt mine tanker mig igen. Jeg pønsede på, hvordan jeg bedst overtog verdensherredømmet, indtil jeg følte mig for sulten, træt og tørstig til at blive ved. Jeg blev nu irriteret over, at nogle lys inde i maskinen var begyndt at blinke og forvirre mine øjne. Dyser sprøjtede mig til i rødsort væske, og jeg så, at min kittel var væk. Noget rykkede i mine ben, først famlende, så hårdere. Jeg prøvede at bevare roen, råbe til den opsynshavende, at der var noget galt, men jeg kunne kun frembringe små skingre skrig. Det var et shitshow.

Buldrende stemmer konverserede uden for maskinen. Jeg følte et koldt instrument om min ankel. Langsomt gled jeg ud, mens jeg skreg og skreg.

”Det blev en dreng!” jublede folkene i rummet, da jeg svuppede ud af maskinen. ”En lille canadier!”

De hjalp mig op og på skift gav de mig hjerteligt hånden. Min klynken ophørte. Jeg tørrede rødsort slim fra øjne og mund. ”Hvis tur er det nu?”

Anmelderne siger

"Way Above Standard Stuff"

- LeonLouisRicci

"Exceptional optical character recognition (OCR) accuracy. Feature-rich, easy-to-deploy software. Very fast scanning and saving to PDF. 10,000-page daily duty cycle."

- William Harrel

Film nummer 2: Stridulum (1979)

"Up here in space // I'm looking down on you // My lasers trace // Everything you do"

Under OL i 1996 i Atlanta, Georgia, mødte jeg Djævelen. Hun sagde aldrig ligeud, hvem hun var, men det gjorde Jesus heller ikke. Hun kunne hele teksten til ”Sympathy For The Devil”. Hun gav aldrig drikkepenge. Men det var hende kokette holdning til mine presserende kommentarer om teodicé-problemet, der med årene har overbevist mig om, at den kvinde, der sad ved siden af mig til moderne pentatlons fægtekonkurrence, var Den Onde selv.

”Det er en ufuldkommen verden,” sagde jeg hen over jubelen, netop som Parygin lavede et udfald mod Zenovka. ”Gud, derimod”, sagde jeg og førte fingeren op til siden af næsen.

Djævelen kastede en håndfuld popcorn i ansigtet på mig uden at tage blikket fra duellen. ”Og mennesket kan ikke kigge Gud i kortene, er det den gamle sang?”

Det gav et sæt i os begge, da Parygin undveg et stød fra Zenovkas fleuret. Den kazakstaner, mand.

”Det virker for Islam.” Jeg prøvede at aflæse hendes panderynker.

Hun rømmede sig. ”Når Zenovka taber om lidt” - og her holdt hun bægeret med popcorn op for at mane eventuelle indvendinger til tavshed - ”tænker han så, at Gud ved bedst, og at det var meningen, at han skulle tabe?” Popcornbægeret hævede og sænkede sig. ”Eller går han hjem og drikker sig fuld og kører galt i sin bil?”

”Sølv er også flot”, mumlede jeg og tyggede på en kerne. Vi sad og nød resten af kampen i stilhed. Da udfaldet af duellen var sikkert, tog hun min hånd. ”Kom”, sagde hun. ”Nu begynder det.”

Nå ja, det var den anden ting, der overbeviste mig om, at hun var Djævelen selv: mordene.

Anmelderne siger

"Am I experiencing reality on such a drastically different

level or are people so cinematically ignorant it really

makes little sense to even bother living in this world (or this dimension) anymore?"

- Pookie-10

"I like the music, even thought it is clearly outdated."

- anonreviewer