Slimbio XIV

From Satanpedia
Jump to: navigation, search

Slimbio præsenterer Slimbio XIV: Spaghettipocalypse!

Fakta, indiskutable

  • Hvornår: Lørdag den 11. november 2017 kl. 19:00 (filmen starter på slaget 19:30, FACT)
  • Hvor: Slimbio
  • Menuen: Popcorn ad libitum, øl til 1983-priser, osv., osv.

Film nummer 1: Anno 2020 - I gladiatori del futuro

"Honor the colors and your brothers // Loyalty to the colors and your brothers // Respect the colors and your brothers // & GFFG"

Nabostriden havde raset i årevis. Det var startet i det små, et agern, der havde knækket næsen af en havenisse her, en rhododendron på den forkerte side af stakittet der, men som med huller i sokker var stridspunkterne begyndt at yngle, og da Morbert byggede den tredje etage på sin garage, stod det klart for alle, at der ikke var nogen vej tilbage. Morbert og Berfram havde siden givet deres følelser frit spil, og deres familier var for længst flygtet til fredeligere himmelstrøg, plænen var for længst bukket under for gift, der var blevet kastet forkert "ved et uheld", lakken var skrammet og træværket hærget af mider og sølvfisk.

Nu stod de her: Berfram havde netop blæst alt kødet af Morberts yndlingsko med sin løvblæser, og Morberts finger skælvede over aftrækkeren på hans Round-Up. Men i det magiske øjeblik bryder solen uden varsel frem bag skyerne og finder funklende genskin i den tåre, der løber ned ad hver mands kind. Deres haveredskaber rammer det døde sand med dumpe smæld, deres fødder, drevet af en kraft, der er større end dem begge, fører dem frem mod hinanden, og der, blandt deres sanseløse følelsers vilde rasens golde ørkens sørgelige ruiner, der favner de hinanden og forenes i hede kys.

Anmelderne siger

"we r in present so think about stop thinking about future dirty Buffalo"

- samar kumar saha

"The left has become a cancer on humanity. I once was liberal but got the hell out. They destroy everthing the touch case in point Detroit and now working on Chicago"

- John Wisdom

Film nummer 2: Endgame - Bronx lotta finale

"Based on the true story of a low-income Texas school district on the Mexican border whose chess club has helped students gain the opportunity for a brighter future, [...] the family film will do most of its business in homes, which is only appropriate, since it has the feel of an Afterschool Special."

Fiskeriet var blevet en stadig hårdere branche, siden fiskene overhalede menneskene teknologisk og begyndte at fiske til modangreb i beachbuggyer på hvad der traditionelt havde været menneskenes hjemmebane: landjorden. Petronikolademus var en af de få, der stadig insisterede på, at makreller var mad og ikke vore retmæssige herskere, og fra Tunø (hvor de sidste fiskere havde etableret deres base på det sidste sted, fiskene ville lede) stævnede han endnu en mørk nat ud for at få sild i garnet. Under den blankpolerede hjelm dunkede blodet i hans ører, og kun den kolde vind fra nordøst forhindrede sveden i at pible frem på hans barkede pande. Uden varsel brød månen frem bag en sky, og netop da mærkede han et ryk i sit net: Der var bid!

Kampen rasede igennem de mørke nattetimer, havet piskedes til skum, og skrig og skrål hørtes fra både menneske og torsk! I denne nat var det, som om selve det stof, universet var vævet af, afhang af, hvilken af disse titaniske viljer, der ville sejre til sidst! Men netop da solen uden varsel hæver sig over horisonten bliver net og fisk med en overmenneskelig kraftanstrengelse og et hult hyl hevet ind over rælingen! Og der på dækket, blandt deres sanseløse følelsers vilde rasens værktøjers maskers gyldne garn, rammer daggryets første solstråler en tåre på både menneske og fisks kind, inden de falder i hinandens favn og forenes i hede kys.

Anmelderne siger

"DONT GIVE UP YOUR GUNS PEOPE1 and stick together nevr turn on each other food no food together we can beat them"

- SCENIC MUSIC VIDEOS

"Still an important video for EVERYONE to see. I care not what country you live in #nickgiammarino"

- Global Currency Reset


Advarsel

Da Slimbio-koncernen for første gang i vor højtbesungne historie har måttet bevæge sig ud på det mildt sagt lyssky genbrugsmarked for udødelige klassikere, er der en marginal, ja, faktisk uanselig (hvis ikke direkte utænkelig!) risiko for, at filmene ikke når frem i tide. Men frygt ej! Så byder vi blot op til en Never Played fra Jacks filmsamling, der da umuligt kan være værre end det foreliggende program!

...

Eller kan det?

Historisk fodnote

Det endte faktisk med at gå så galt, at Slimbio måtte gå under jorden med et alternativt kældertema, bestående af Ragewar/The Dungeonmaster og Catacombs/The Curse IV: The Ultimate Sacrifice.